vineri, 4 septembrie 2020

Nota de plata - povestire din anii '60

   Avand in vedere ca prezentul e oarecum cenzurat, m-am gandit ca ar fi interesant sa citim ceva despre trecutul "glorios" al aeroportului. Iata un articol despre aeroport, publicat in iunie 2020. 

E o poveste scrisa de un fost ghid care insotea pasagerii straini de la sosirea pe aeroport spre litoral si la sfarsitul sejurului ii conducea la aeroport, unde impreuna cu angajatii Tarom pregateau listele de pasageri pentru zborurile companiilor straine. Uneori era simplu, alteori ieseau incurcaturi mari. Pasageri nemultumiti, scandal, angajati ai aeroportului chemati sa rezolve situatia incordata si note de plata primite ca feed-back...

Pentru ilustrare, am ales fotografii vechi dintr-un articol de promovare a litoralului din '70. Interesanta fotografia din zona publica, de pe pilonul de iluminat, in care se vad avioanele de pe platforma... :) (sursa dl. Dan Sambra, fb grup Constanta de altadata).

 

 
 

 
Nota de plată
de Munteanu Dan Eugen

În vara lui ’69 turismul era în plină vervă pe litoralul românesc. Avioanele charter cu grupuri de turişti de peste mări şi ţări, soseau si plecau până după miezul nopţii.

Cititi continuarea aici http://armoniiculturale.ro/2020/06/07/nota-de-plata/

 

Niciun comentariu: