vineri, 11 septembrie 2020

Viitorul aeroportului MK

   Multi se intreaba ce se va intampla cu aeroportul  MK. Unii spun ca va deveni un aeroport exclusiv militar. Altii sustin ca va ramane in continuare un aeroport civil-militar si ca in apropiere se va construi o noua pista si mai multe facilitati militare. Altii sustin ca traficul civil va creste spectaculos si aeroportul se va muta intr-o noua locatie, in apropierea Constantei. Fiecare are versiunea lui, in functie de imaginatie.

Iata o posibila varianta pentru viitorul indepartat al aeroportului MK. Este versiunea Cameliei Pantazi Tudor, scriitoare. E vorba despre un aeroport militar pe care opereaza zboruri civile. Interesant... Dar ce e mai interesant e cum isi imagineaza autoarea un zbor de la MK intr-un avion stratosferic!  Fragmentul face parte din romanul New Beijing.


Sursa:  Google Books

Iata si o cronica literara a acestui roman: „O creație aflată la limita dintre culegerea de povestiri și romanul modular, realizată de una dintre cele mai interesante voci apărute în ultima perioadă în peisajul ficțiunii speculative de la noi.” (Ștefan Ghidoveanu)

Niciun comentariu: