joi, 23 iulie 2020

Desene cu avioane

   Aici pe blog am postat inca din 2011 poze si filmulete cu avioane civile si militare care au operat pe aeroportul M. Kogalniceanu. Sunt mii de poze facute vara, pe canicula sau iarna, pe timp geros, pe platforma plina cu zapada si gheata. 
  Majoritatea sunt poze facute cu mobilul, de catre colegii mei care muncesc pe aeroport. Pasionati de aviatie, si-au gasit timp sa faca poze sau sa filmeze cele mai interesante avioane sau elicoptere. 
  De fiecare data imaginile au fost atent selectate, astfel incat sa fie cat mai sugestive dar sa nu arate ceea ce nu e "pentru ochii publicului larg". Uneori ati vazut detalii surprinzatoare ale unor avioane pe care nu ati avut ocazia sa le vedeti in realitate. Alteori v-au surprins aterizarile si decolarile filmate din diferite unghiuri si ati putut auzi motoarele avioanelor, un sunet placut pentru toti iubitorii aviatiei!
  Aeronavele deosebite sunt prezentate pe o pagina separata din acest blog https://descopera-aeroportul-kogalniceanu.blogspot.com/p/aeronave-deosebite-pe-aeroport.html

Azi m-am gandit sa postez ceva diferit ca poate v-ati plictisit sa tot vedeti poze si filmulete. Azi avem desene cu avioane care au operat pe Kogalniceanu. Sa recunoastem ca desenele au farmecul lor! 
Cine e artistul? Un coleg pasionat de avioane, bineinteles!  ;)









Multumim artistului!

Niciun comentariu: