vineri, 6 aprilie 2018

6 aprilie 2011 - 6 aprilie 2018

7 ani


    In 2011 am inceput acest blog, pornind de la ideea de a strânge într-un singur loc toate amintirile scrise și fotografiile colegilor de pe aeroport, ale părinților, cunoscuților, încercând astfel să fac o legătură între activitatea de azi și cea din trecut, fără a face comparații și fără a căuta să pun în evidență lucrurile mai puțin pozitive, care au existat în activitatea de pe aeroport.

   Am avut fotografii vechi de la cei care astăzi sunt pensionari și au lucrat pe aeroport o viață, am adunat poze și din albume vechi de acasă, le-am cerut și colegilor mei să contribuie fiecare cu ce are și astfel am adunat o mulțime de informații pe care le-am pus pe blog, încercând să refac istoria aeroportului. 
Fiecare dintre cei care au contribuit cât de puțin, au devenit colaboratori ai blogului și i-am menționat în postările pe care le-am făcut și le mulțumesc din nou acum!

     Din fotografiile vechi și din memoriile foștilor comandanți ai aeroportului publicate pe blog, colegii mai tineri au aflat chestii noi pe care nu le știau - au aflat cum era traficul pe aeroport în anii '60, cum arătau aerogara și turnul de control sau cum se transmiteau mesajele telex (aici ) sau prin sistemul MORSE (aici).

      Sunt pagini diferite aici pe blog 
- pagina principala cu poze, filmulețe și informații vechi și noi;
- Istoric în presă, cu pagini din ziare vechi;
- Aeronave deosebite - aici sunt o parte dintre avioanele pe care le eu consider mai altfel;
- Demonstrații aeriene - pentru că fiecare miting aerian e un eveniment în sine;
- Birou handling - Album de familie, unde sunt poze cu colegele mele de la Handling din anii '90-2000, pentru că eram ca o familie;
- Insigne, emble și cărți poștale - începută cu aveam pe acasă, dezvoltată mult pe parcurs cu ajutorul colegilor;
- Vestigii de pe aeroport - aici sunt tot felul de vechituri găsite prin subsoluri, magazii și nu numai;
 si 
- pagina de Protest - cea mai temută de unii dintre colegi..... :)


     Ca sa fac totul mai real, am organizat o intalnire intre generatiile de colaboratori ai blogului - fostii comandanti ai aeroportului, oameni de valoare: dl. General de Flotila Aeriana Gheorghe Constantin (RIP) si dl. Beniamin Popescu au fost oaspeti de onoare ai aeroportului si s-au intalnit cu tinerii si tinerele noastre colege ;) A fost o zi deosebita pentru toti! Vedeti aici fotografii de atunci.


  Cei 7 ani de blog sunt prezentați rapid aici, în câteva imagini.Mulțumesc colaboratorilor pentru realizarea acestei postări: 
Mihai Viziteu, Laura Mihai și Elena Vîță!

Niciun comentariu: